“Voor iedereen een kans op een nieuwe carrière. Persoonlijk en duidelijk, ook na je trainingen.”
– Stevie, trainee bij igen

SIGN ME UP

Kickstart jouw carrière in IT!

Binnen twee jaar dé specialist op het gebied van  Microsoft, Cloud, VMware, Security of Networking zijn?

Heb jij affiniteit met de IT en wil jij je graag ontwikkelen tot IT-specialist? Dan is het IT-Traineeship van igen zeker iets voor jou! Een relevante (voor)opleiding is hiervoor geen vereiste, vloeiend Nederlands spreken wel.

Het IT Traineeship is een traject waarbij je leert en werkt. Je wordt opgeleid tot specialist op het gebied van IT en je ontwikkelt alle vaardigheden die je nodig hebt om een goede IT-er te worden. Na de bootcamp van drie weken ga je aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Ook wanneer je klaar bent met het traineeship ben je verzekerd van een goede baan.

De voordelen van het IT traineeship van igen

 • Word snel IT-expert met een onderbouwd en erkend trainingsprogramma

 • Blijf je ontwikkelen door opleidingen, cursussen en certificeringen

 • Doe ervaring op bij verschillende uitdagende opdrachtgevers

Be smart

Wij zijn igen. Een organisatie voor en door Young Professionals. De missie van igen is om the way of work te veranderen, door de nieuwe generatie de ruimte te geven zichzelf te zijn en te ontwikkelen. Op die manier zorgen we dat alle bedrijven optimaal kunnen profiteren van het talent, de energie en de creativiteit van professionals met een passie voor IT en techniek.

Bij igen werken talentvolle mensen die vanuit passie voor hun vakgebied op hun eigen manier hun kennis en vaardigheden up-to-date houden. Wij bieden alle opleidingsmogelijkheden, maar streven er niet naar om iedereen hetzelfde opleidingstraject te laten volgen: diversiteit is de sleutel naar succes.

SNEL CONTACT VIA WHATSAPP

Het Traineeship

Het IT Traineeship begint met een bootcamp van drie weken op ons kantoor in Amsterdam. Deze bootcamp gaat jou met onder andere communicatie- en IT kennistrainingen klaarstomen om daarna meteen aan de slag te gaan bij een toffe opdrachtgever.  We zorgen dat die bij jouw wensen past zodat je in een fijne omgeving jouw tweejarige, betaalde traineeship af kunt maken.

Je krijgt de mogelijkheid om ervaring en kennis op te doen; je mag zo veel erkende certificaten halen via igen als je zelf wilt!

Met de eerste twee jaar geef je jouw IT-carrière een kickstart, daarna bepaal je zelf welke richting je op gaat.

Eerdere trainees gingen je voor bij onder anderen:

Wat je krijgt

 1. Begeleiding bij jouw persoonlijke ontwikkeling;
 2. Een nieuwe, hechte vriendengroep;
 3. Onderbouwd trainingsprogramma van twee jaar;
 4. Erkende, belangrijke certificaten en meer;
 5. Ervaring bij uitdagende opdrachtgevers.

Over ons

igen wil alle organisaties in Nederland laten zien hoe ze energie, creativiteit en talent van de Digital Generation kunnen inzetten en laten groeien. We kennen de vraag vanuit de markt goed en hebben een gigantisch netwerk met de juiste workplace voor jou op dat moment.

In onze Urban Office draait het niet om regels, procedures en strakke functieomschrijvingen, maar om inspiratie, doorzettingsvermogen en team effort. Samen meer bereiken, vanuit je eigen kracht. Altijd jezelf zijn. Geen stropdas, maar sneakers.

Work hard and have fun. Dat is igen.

“Leuk, intensief IT-Traineeship waarmee je in een relatief korte tijd de basis leert om te kunnen starten als IT Support Engineer.”

DonovanTrainee bij igen

“Voor iedereen een kans op een nieuwe carrière. Zo zie ik het het IT traineeship. Niet op basis van je diploma maar je motivatie. Persoonlijk en duidelijk, ook na je trainingen.”

StevieTrainee bij igen

Ben jij wie we zoeken?

 • Van IT jouw carrière maken is jouw droom
 • Problemen oplossen en anderen helpen geven jou energie
 • Je bent assertief en hebt social skills
 • Nederlands foutloos spreken en schrijven is voor jou geen probleem
 • Je bent fulltime beschikbaar
Meld je aan

Interesse of nog vragen?

Neem contact op met Phyllicia of Ghislaine. Wij staan altijd voor jou klaar wanneer je vragen en/of interesse hebt. Kom je met ons een bakje koffie drinken?

Phyllicia Netto
06 – 825 900 50
phyllicia@igen.nl
WhatsApp

Ghislaine van der Krogt
06 – 300 330 24
ghislaine@igen.nl
WhatsApp

Aanmelden?

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.