Tijdelijk kosteloos extra IT-ondersteuning?

Het nieuwe coronavirus (COVID-19) vraagt veel van mensen en organisaties in Nederland. In eerste instantie wordt er een groot beroep gedaan op onze medische zorg, maar dit raakt vrijwel alle mensen en bedrijven in onze samenleving. Zo heeft de IT afdeling ineens te maken met een enorme groei van thuiswerkers. Een grote aanpassing voor eindgebruikers, maar waarschijnlijk ook voor jou als interne dienstverlener. ‘Hoe kom ik bij mijn bestanden op het netwerk? Mijn wachtwoord werkt ineens niet meer? Hoe neem ik deel aan een Teams meeting? Mijn laptop is kapot, wat nu?’. Iedere IT servicedesk krijgt waarschijnlijk veel meer vragen binnen van de gebruikers en heeft daarnaast ook nog eens te kampen met een hoger verzuim bij collega’s. Hoe om te gaan met deze verhoogde druk?

Als personele dienstverlener binnen de IT branche merken wij dat er diverse migratieprojecten zijn uitgesteld en dat het onsite support zich deels verplaatst naar remote support of tijdelijk opdroogt. Wij hebben daardoor op dit moment meer beschikbare IT collega’s en hier willen wij iets nuttigs mee doen. Daarom biedt igen zorginstellingen tijdelijk aan om kosteloos een IT Support Professional in te zetten. Wij hebben goede mensen die nu betaald thuis zitten en niets doen, dat vinden we in deze tijd enorm zonde. Daarnaast willen wij graag op onze manier bijdragen aan de bestrijding van het virus.

Hoe werkt dit?
Wanneer je gebruik maakt van een van onze collega’s, dan is de inzet voor 10 werkdagen kosteloos (langer inzetten is bespreekbaar tegen gereduceerd tarief). Inwerken gebeurt nu veel remote. Wanneer de medewerker toch wordt ingezet op locatie vragen wij als goed werkgever zijnde om rekening te houden met de meest recente veiligheidsvoorschriften. Uiteraard bieden wij onze mensen aan op basis van de beschikbaarheid die wij hebben. Wie weet biedt dit de kans om een langdurige samenwerking aan te gaan, maar dat zien we tegen de tijd dat het leven weer “normaal” wordt. Wij bieden voor nu vanwege de huidige bijzondere omstandigheden graag kosteloos en zonder addertjes onder het gras onze collega’s aan om de zorg een extra handje te helpen!

Meer weten of interesse?
Neem contact op met Peter Drolenga via peter@igen.nl / 06-14167537 of via het contactformulier. Wij denken graag mee!

Neem vrijblijvend contact op

    Ik wil graag vrijblijvend een brochure ontvangen over jullie dienstverlening.

    Onze mensen worden o.a. ingezet bij: